♥Kerana Mu Si Ikan Keli♥

Wednesday, April 13, 2011

gambar hiasan semata2.terliur..

semalam teringin giler nak makan ikan keli berlada.tapi pergi dekat kedai kat food court seksyen 7 ni semuanya keli tak besh..kedai yang biasa beli tu semalam keli die bapak la punye besar..stock buat induk boleh lah..yang besar tak sedap sebab isi die kurang lembut n kurang manis..lagipun geli la besar2. ade yang size die yang besh tapi kat kedai lain tapi lada die pucat ahhhhhh tak besh!!!!

ni sah2 gambar hiasan sebab iqa tak makan udang huaaa

last2 ape lagi makanan ruji pelajar la aku hentam. MAGGIE. perisa kari meletoooooop. yu pun rasa tak sedap..ape hal dengan tekak aku ni..mereng ape.huhuh nak ikan keli, nak tempe sambal huhuhuhuhu...

n i want him!!!!

nak balik rumah!!!!mak nak ikan keli!!!!!
tak sabar nak balik minggu ni...lapar..

You Might Also Like

8 komen

  1. balik kang mintak mak masakkan ikan keli n sambal belacan yer hehe

    ReplyDelete
  2. farah!!!!mak kite jauh..kat ipoh huaaa...farah la masakkan.ok2?

    ReplyDelete
  3. tadik akak goreng ikan keli.. tapi takde sambal sbb cili merah besor takder.. huahaua,.. kecur jugak teringatkan sambal cili tuh...hehehe

    ReplyDelete
  4. wah akk..masakkan la utk iqa yang tengah mengidam..eh salah2 bukann mengidam..kempunan ni ha kak....huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. hi farah!!~

    akak pun suka sgt makan ikan keli masak cili padi ataupun bercili.. sedaaaaaaaaaaaaap

    ReplyDelete
  6. sowiii.. farah pulak... IQA... ihiks.. mabuk lauk dik oiiiiiiii

    ReplyDelete
  7. wahhh..ada yg menyebut ikan keli di sini...so saya singgah ke sini...salam ukhwah!!

    ReplyDelete
  8. marsha hehehe xpe. hehe iqa tgh ngidam ni

    eh keli!!sy mau mkn awk!!!!

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google