♥Kau terlalu Istimewa♥

Sunday, April 03, 2011

assalamualaikum semua..heikhik dah lama iqa x kacau hidup korang kan hehe,,neway iqa tak berapa nak okay dis few days..mood swing giler..sampai berat turun 1.7kg..berapa hari iqa tak makan..sampai ari ni pun tak lalu nak makan.semalam je nasib baik ade selera bile tengok sup ayam..wah sedap..sup ayam dekat food court Medan Tening dataran Merdeka..

nasib la iqa ade org yang sayang iqa dekat umah sewa iqa ni..roomate iqa telah buat benda yang paling sweet!!!suka sangat
walaupun dh lembik tapi still sedap

zainab sayang ...
huhu suke giler..ni yang buat sayang nab lebih2 ni 
muaaaahhhhhhhhh♥♥♥♥♥♥♥

You Might Also Like

2 komen

  1. happy kan kalau org sekeliling memahami and support kite.. =) jgn sdey2 lagi k dear.. =)

    ReplyDelete
  2. qina..haah iqa bertuah dpt rumate besh macam die....

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google