♥Cover Lebam di Mata♥

Sunday, April 10, 2011


disebabkan iqa dh jarang memberi topup cinta buat kekasih hati ku sekalian so ari ni nak topup cinta untuk kekasih hati semua..

pernah tak korang tengok kat kampus korang, student gi kelas pakai shades @ sunglass @ cermin mata hitam? ape yang korang terus fikir or apa yang terdetik kat hati korang? meh iqa teka

"poyo gile minah/mamat ni. gi kelas pun beria nk pakai shades"

"ini kampus la, bukan nye pantai"

hahah tengok tu ade yang tergelak..sure korang terpikir benda yang iqa cakap ni kan..hahahaha..tak baik taw korang..sentapa mak haha tangan didada mata tengok atas hahaha..sentap sebab iqa sendiri pun pakai shades pegi kelas u all. sebab panak wok..lagipun cun ape gi kelas pakai shades (wah perasan sangat la atiqah mutaza ni cun hahahaha)

 inilah wajah atiqah mutaza tanpa sebarang make up. ini taktik cover mata lebam ye rakan2

ini plak biole rasa mcm nak budget cun ala2 yuyu zulaikha..
ye memang kite tak cun tapi suke la kite nk budget cun hehehe
jangan meluat ye chenta hati sekalian hehehe

ada benefitnye u all pakai shades. katakan lah korang gaduh dengan en.tersyang sure la korang nanges sampai lebam2 mata. lebam plak memang tak hengat dunia nye lah sampai mata panda pun kalah hehehe. so dengan ada nya shades boleh la korang cover mata lebam panda tu. kan senang..hehehe..so lepas ni kalau tengok orang pakai shades faham2 a ape sebabnye..hahah walaupun terpaksa pakai shades gi kampus atleast leh la elak mata tak cun kan hehehe

selamat mencuba

p/s:atiqah giler sangat sebab jiwa tak tenteram tu yang kuar entry begini..jangan marah ye rakan2..

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google