♥Appy Burpday To U♥

Sunday, April 10, 2011



taw tak zaman sekolah and zaman kampus la time paling besh nak sambut burpday sendiri or burpday member..boleh main ranjau orang hahahalast week iqa celebrate burpday classmate Naquiah and my class rep, akram. haha besh giler..even its juz a simple ceremony but im sure de value of frendship lagi penting dari yang lain kan.. we all sempat ake up kan diorang dengan tepung haha tu memang best part la.dah siap prepare xtra baju untuk both of them but utk akram housemate die arip sengaja xbawak haha..terbaik la hahahaah..mlm tu we all ade test thats y tak boleh nak balik telur..klu tak lagi terbaik hahahaha

 the burpday boy.akram

 the burpday gurl naquiah

 the mean of frendship

 akram mulut sila luas lagi hahaha

pose terbaik dari sal!!!!!!

dah penat makan kek terus stdy for test..

to 
Q and Akram 
Welcome to 20's arena 

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google