♥Rasa macam baru semalam♥

Wednesday, December 01, 2010


1 DECEMBER 2010
tats mean dah tambah umur lagi sebulan usia pertunangan iqa dengan ikhwan..macam tak sangka pun sebenarnya dah 7BULAN..rasa macam baru semalam je bertunang..gedix2 atas pelamin and gedi di stesyen keretapi ambik pixca banyak-banyak hehehe.lama?ehm lama ke?iqa rasa macam baru sangat..memang la ikutkan macam dah lama..tapi we all still tak mampu nak dirikan rumah tangga..its all depends to en.tunang punye belayar..doakanlah ye ikhwan cepat-cepat belayar...

actually we all bersyukur sebab we all tak rasa lama dah bertunang..sebab bile rasa macam baru je thats mean we all tak bosan la dengan relationship ni..alhamdulillah..at first risau jugak la kot2 tetibe mood swing bosan tu muncul.yelah time darah manis ni(bukan kencing manis ok..xmo2) macam2 dugaan yang mendatang..alhamdulillah dapat face semuanya dengan smooth..

ada yang tanya macam mana we all boleh tahan tunang lama..couple pun dah 5tahun..we all face semuanye dengan tenang.. esp ikhwan die sangat cool bile ada masalah.kalau iqa ni sah2 kalut sikit hahaha..tak sikit ok..banyak gak sebenarnye..trust each other..jangan terus percaya cakap orang..kalau dengar ape2 yang tak sedap telinga nak dengar siasat dulu den tanya la die elok2..

iqa and ikhwan un gaduh jugak sapa kata tak gaduh..but we all take it sebagai benda yang normal..biler gaduh ni la kita boleh tahu perangai sebenar partner kite ni.biarlah gaduh tu menjadi tali penguat kasih sayang dengan partner..jangan la plak biler gaduh ni korang merajuk berhari-hari berbulan-bulan..ayo tak gunenye semua tu..sampai bile pun tak setel..bincang la elok2..gaduh puas2 lepas tu cakap elok2 ye..haha ape punye nasihat la...hahaha

anyway en.tunang happy engagement monthlyversary
7 Month


I U



glitter-graphics.com

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google