♥iQa Buta Nuffnang..boleh tolong iQa?♥

Wednesday, December 01, 2010


hye semua..iqa ni asik post entry je kan..hope korang semua tak la bosan baca entry iqa..iqa kali ni nak mintak jasa baik semua untuk bantu iqa dalam hal NUFFNANG ni..memang iqa buta nuffnang..iqa dah daftar dah tapi..iqa tak reti la nak earning money semua tu..boleh tak sesiapa tunjuk ajar iqa bagaimana sebenarnya nuffnang ni beroperasi?boleh terangkan kat iqa tak..
iqa harap ada yang sudi bantu iqa..

segala kerjasama dan perhatian anda iqa dahului dengan jutaan terima kasih....



glitter-graphics.com

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google