♥Bapaku pulang dari kota, bapaku belikan kereta....♥

Wednesday, December 01, 2010

Bapaku pulang dari kota,
bapa ku belikan kereta,
kereta kecil warna merah ,
boleh ku bawa ke sekolah.

pon pon pon pon,
kereta kecilku berbunyi,
marilah adik mari naik,
bolehku bawa jumpa nenek.

bapaku pulang dari maha.....

hehe..assalamualaikum teman semua..apa khabar petang-petang ni..tengok tu makan goreng pisang tak ajak iqa pun ye..ni mesti ramai tega minum petang..dah solat asar semua? jangan lewatkan solat ye..

bile dengar budak-budak nyanyi lagu kat atas tu sure kita akan teringat zaman darjah satu, dalam kelas muzik dulu2 kan.ish rindunye nak balik kecik2 macam dulu..banyak sangat kesah indah dan zaman riang time kecik-kecik dulu...sebenarnya abah iqa sejak 24hb nov ari tu outstation bertugas dekat MAHA..den hari je baru balik..Ya Allah dah seminggu rupenye abah tak de..lama tu..hari ni baru abah baalik..yahoo abah dah balik...tapi abah tak de la belikan kereta kecil merah..huhu nan ado....abah bawak balik kerepek2 and cenderahati dari MAHA adelah..

nevermind yang penting my dad dah selamat pulang...

You Might Also Like

3 komen

  1. hye iqa..tgh wat persiapan kawen ek..bile tarikh lgsg nye?

    ReplyDelete
  2. iqa... lame betul xdengar lagu kereta merah ni..
    teringat masa kanak2.. =)
    smpi masa kanak2..kekonon nnti besar... nak beli kereta pon kaler merah =)

    ReplyDelete
  3. miera : hye dear..ak kata buat preparation agat tu xla jugakk..sebab iqa lambat lagi..bulan 11 tahun dean..miera sihat?

    puan dot : hahah betul2..lagu ni palinh happy and paling senang nak ingat kan..hehehe

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google