♥PayGound Day Siri 1:kanak-kanak riang♥

Wednesday, November 24, 2010

kemarin sementara iqa ikhwan and adik iqa nak tunggu mak punch out dari ofis..we all mengabiskan masa dengan melayan sikap kekanak riang we all kat Taman DR ipoh..we all ambik port paygound yang tak de orang..ha perkataan paygound stand for playground..anak buah iqa Umar, yang sebut paygound..hehehe..comel kan..iqa ambik peluang di saat2 akhir ni sebelum die pergi..kalau dah pergi nanti tak sempat buat macam ni dah kan

jom lah melayan gambar kekanak riang kami ye...

we love paygound
im gonna miss your smile hubby
dont look at me hubby..
i love u..
for me u chomel sangat!!!
hitam putih hubungan kite

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google