♥Hupdate dalam sakit♥

Saturday, November 27, 2010

asslamualaikum semua..
u all semua macam mana hari ni..sure ramai yang tengtah busy attend wedding sana sini kan..ehmm bila lah u all nak attend wedding iqa plak kan..hehehe...iqa bangin pagi nisangat sakit kepala sebab tido tak cukup..lepas subuh tadi baru boleh tdo..eprut masuk angin malam tadi..datu amalm tak tdo..tadi pkul 11 dah bangun..ni dah loya-loya tekak dah ni..aduhai

mak n ikhwan dan suh pergi hospital sebab tengok makin melarat tapi iqa tak nak..penat la duduk hospital tapi hampeh tak sihat-sihat pun..doctor hanya mampu lasi ubat tahan sakit je pun..bukan ubat untuk sembuh..iqa dah muak la asik makan ubat
i HATE ubat ok...

naik loya la tekak ni..k la nak rest..tatata..
doakan iqa cepat sihat ye...
kalau iqa masuk ward nanti iqa nak buah oren and anggur banyak-banyak taw..
and baloon cantik yang ade tangkai tu..hahah nak masuk hospital pun sempat lagi nak demand hahahaaha

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google