♥Ate Pelik Benor Kamu ni♥

Tuesday, November 30, 2010

kadang kadang iqa sangat tak faham dengan manusia ni..pelik sungguh. pasal benda kecik dibesar-besarkan sampai berpecah belah, ade plak yang sanggup berbunuh-bunuh kerana harta..da plak yang dah tak suke kat kita tapi sibuk nak tahu hal kita..ish sungguh tak faham...ish aku dah melalut dah ni..

sekarang ni iqa nak tulis ape pun dalam blog iqa ke kat fb iqa ke tumblr iqa ke twitter ke or seadik beradik dan seangkatan dengannya.yelah ni kan hak iqa..yang ada sebuk sangat nak jaga tepi seluar iqa tu kenapa? adal masalah ke..kalau iqa buat something ke pergi bercuti ke ape pke yang ko tu nak heran sangat kenapa?bukan mintak pinjam duit u pun..dah tau rasa sangat menyamah dengan ape yang iqa tulis atas alasan kononnye iqa ni gune BROKEN ENGLISH la..iqa nak show off la..so tak payah la view blog iqa ni..

iqa tahu biler iqa buat blog ni ianya akn dipublish samapi seluruh seantero boleh view kan(walaupn yang view selalunye rakyat malaysia je hehehe) jadi iqa tak de hak nak halang sapa2 pun untuk usha2 blog iqa ni..tapi kalau dah rasa menyam pah bebenor kat iqa ni napa nak view lagi..tak ke pelik namanya tu?

You Might Also Like

2 komen

  1. Ade ke macam tu iqa? haih mereka ni
    jealous je sebenarnya tu
    abaikan. haha

    ReplyDelete
  2. ade wa..ntah ape2 je kan orangmacam tu..eee nyampah betul org gini kan..tu la takut la kite ni lebih dari dei..tu die perangai mcm ni tu

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google