♥Plan A Ditolak Tepi♥

Thursday, October 21, 2010

merujuk pada entry post sebelum ini ♥Bila Mungkin Nanti♥
atas nasihat pihak sirim pertama a.k.a my beloved mom, mak telah menolak Plan A
atas sebab2 :

1. maka kata time raya sian orang nak balik 2 3 kali

2. time tu br pas puasa jadi penat nak setelkan banyak bnda time puasa tu.


3. nak sambut raya puas2


4. jangan serabutkan kepala sebab time tu iq
a tgh ade kelas lagi.

5. rasanya plan yang lain is better.

ok guys bile maam besar dah cakap macam tu maknanya kene la ikut plan lain yer.. see nasib baik la buat backup plan. iqa ni memang la suke mereka plan-plan yang kadang lawak n tak leh dipakai hahaha...

so dengan itu iqa kenelah enjoy raya puas thn depan..thn depan jelah last raya as a single woman..pas tu i dah ade title MRS. Ikhwan.. n tah2 dah ada ikhwan n iqa junior.. wah berangan tak sudah betul iqa ni kan..nan ado hahahaha




You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google