♥Mungkin Bila Nanti♥

Wednesday, October 20, 2010

Plan A
8.9.2011
9.9.2011
10.9.2011
11.9.2011

Plan B
24.11.2011
25.11.2011
26.11.2011
27.11.2011

Plan C
1.12.2012
2.12.2012
3.12.2012
4.12.2012

Plan D
8.12.2012
9.12.2012
10.12.2012
11.12.2012

idup mesti kene banyak plak kan. kalau tak yang ado ajolah. ate teman harus le buat plak bebanyak gini ha. kalau tak jenuhla teman nak nyetelkan semuanye sendiri ye. sementara die ni ha ada kat bumi malysia ni teman boleh la buat planning awei..

untuk miss andam cun n mr.wp..ini le yang dapat keme bagitaw kome buat masa ni yer..tapi plan ni berubah mengikut keadaan semasa ikhwan dan keluarga..




You Might Also Like

3 komen

  1. WAHH.. ini memang btul terBAIKK punya backup plan.. hehe..
    nnti jgn lupa jmput k.. :)

    ReplyDelete
  2. ooowwhh..plan apakah??banyaknye back-up..pufff

    ReplyDelete
  3. jaz hahaha..harus jaz.. bukan u tak taw orang kapal ni x menentu.. ill send u card nnt k..u wajib datang

    ummi : ni la namanye backup date untk wedding..banyak sangat kan..huhuhu

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google