♥Make Up Tunang♥

Friday, June 04, 2010

Lala,
iqa nak cerita pasal make up time iqa bertunang
wah dah sebulan+++ baru nak buat entry
sedih betulkan iqa ni..
kadang iqa ada penyakit "malas susun ayat"
so effect dari epnyakit ni adalah malas nak buat entry baru
dah2 tak mo melalut..
alkisahnye..
pada mule2 nye iqa nak gune khidmat Kak Liza
tokey tempat iqa ambik pelamin iqa tu.
tapi malangnye apabila tarikh pertunangan iqa
telah dilewatkan seminggu kak liza tak dapat nak
memenuhi request iqa tu.
so iqa terus book dekat Erlina Rahmat (search fb nama ni)
EK Make Up Touch

iqa memang pernah try mak up erlina ni.
memang la sangat puas hati.plus iqa memang buat
facial treatment dengan elyn pn.iqa panggil die elyn ok
elyn ade 3job hari tu.pagi,den iqa n ade lg sorg pas iqa
so after make up die terpaksa ketempat lain dlu
after abis job baru die datang umah iqa balik

jom tengok hasil tangan elyn..iqa yang sedang serabut sebelum make up hehehe
with my Mr.Fiancers
ramai kata make up ni cantik..
iqa sendiri sangat berpuas hati dengan kerja tangan elyn
wah happy sangat...



lil B2B♥♥♥


You Might Also Like

2 komen

  1. elya dh search dh erlina tu..tapi takleh view laaa gamba2..hu3

    ReplyDelete
  2. yeke...
    y not elya add die je..
    make up die boleh tahan cantik

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google