♥Iron Man 2♥

Wednesday, May 05, 2010


Lala syayang...
lala tadi siangkan iqa pergi tengok wayang
kat JJ , TGV
iqa gi dengan Ikhwan n adik.
iqa tengok IRON MAN 2

memang iqa tabik spring to de director
seriusly memang giler superb de techno
dey use in dis film.
Tony, de iron man dah ada
kawan yg turut menjadi Iron Man
ingt tak balck man Kolonel tu
iqa tak ingt nama die la
Tony Stark sekarang dah ada saingan
IVAN,
yes ivan, yang berdendam dengan Keluarga Stark
Ivan menyatakn bahawa ayah tony telah
mencuri karya ayahnya..
dendam turun teurun la ni.
Ivan juga merupakan Ahli Fizik
yang sangat GENIUS babe.
tapi tak dapat nak saingi Tony of course
tak lupe jgk saingan dr MR.HAMMER
he such a looser!!!

tapi yang bestnye Tony dah makin
berani express feeling die kepada
PEPPER
(betul ke ejaan,lupe plak)
happy ending..

iqa tak reti la nak cerita panjang2
kalau sape2 nak taw lebih lanjut
tengok la sendiri barulah ada feel aite
lagipun kalau iqa cerita semuanya
tak suprise dah la kan..

iqa ade jumpe aida my skulmate.
sangat comel die sekarang meh
serius memang comel
die dengan bf die nak balik Cheras
tapi tak ambik plak gambr dengan die..huhu

jom tengok gambar2 iqa bersengalan
dengan ikhwan n adik..
on de way balik..
kene balik awal ikhwan nak gi Penang
antar chor n endaJUST ENGAGEDtutup molot kononnye merajuk xmo cakap la tu
jebik hehehe
bie dah senyum ckit tu hahaha
haha kantoi bie cover senyum

my beloved sis
kami bahagia sangat
bosan la jalan jem..

ikhwan memang sangat caring
even to my family.
he such a gud brother to my sister too
thanx bie 4 evrything..


Lil Atiqah♥♥♥


You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google