♥Iqa DIY Guest Book♥

Monday, April 26, 2010

Hye Lala cayang..
Lala iqa dh on de way siapkan guest book taw.
iqa dah bindingkan guest book.
malam ni baru je tadi iqa dah balut dengan span dah..
dengan kain pn dah taw.

ni kad board yg iqa jadikan kulit buku thanx bie sbb potongkn kad board ni hehehe
ni span iqa balut seluruh kulit means de kad board spy die nampak empuk sangat
ni plak isi dalam

tinggal de final touch aje ok
kulit depan tak hias habis..
then the note for guest
den my pic tak tampal lg.
me n ikhwan pn tak tulis kt book tu lagi...

so nk tengok yg dh siap tunggu pas tunang k!!!



lil bride♥♥♥

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google