♥Baju Tunang Iqa & Baju Fairy2 Ecah♥

Monday, April 26, 2010


lala shayang..
lupe la tadi nak cite
BAJU TUNANG dah SIAP!!!!!!!
iqa tempah simple je pun..
baju kurung modern biasa..
tapi bile siap memang la sangat cantik!!!
di mata n hati iqa mmang cantik sangat
baju tu taw Lala..mak n adik pun
kata baju tu cantik..
iqa tak kesah la orang nak kata
lawa ke tak lawa ke..janji
iqa suke mak suke abah suke adik suke..
n encik ikhwan pun suke ok la kn Lala
tapi kan encik ikhwan tak tengok lagi sebenarnya hehe
hope die suke la kan..
nak tengok tunggu tunang k hehehe


ecah bucuk!!!

tadi iqa sebelum gi tailor
iqa gi beli baju dengan ecah..
my main fairy2..
die ajak iqa teman beli baju kurung putih
sebab iqa la cakap iqa kalau boleh
nak sangat fairy2 iqa semua pakai
putih termasuklah dengan kawan2
so ecah yang sangat best ni die sanggup
kuarkan duit beli baju baru untuk
jadi fairy2 iqa..siap beli tudung lagi..
sweet sangat tadi die pakai..
hati iqa meltz sgt taw,..
tapi iqa tak ambik gambr la plak..
iqa patutnye ambik la gambr time kuar td kn
xpe nanti iqa tunang u all tengok gambar ecah k..

iqa nak supprort kawan2 beli baju
iqa tak mampu.iqa pn mak support..
bertuah iqa dapat kawan2 macam ni
n kawan2 lain pn ramai cakap nak pakai
putih..iqa happy sangat thanx u all


Bride kecik♥♥♥



You Might Also Like

2 komen

  1. iqa, selamat bertunang...nana ader wat en3 tuk iqa..hee...=)

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google