to ma'am

Monday, January 25, 2010

seriusly dia tak sedar diri..orang call banyak kali pun bg al;asan sama.kalau i ada mom macam tu memang memalukan.lupa diri.wanita paling teruk perangai iqa pernah jumpa.namanya ibu pada 7 org anak tapi perangai tak melambangkan wanita..

ma'am u sesak orang tolong. now kami perlukan, susah sangat ke nak pulangkan.tahu tak ramai sangat yang dah sakit hati dengan apa yang ma'am buat ni.ma'am pentingkan diri sendiri.tolonglah faham keadaan orang lain.

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google