Holiday Langkawi Besh Sangat!!!

Friday, December 04, 2009

http://emo.huhiho.com

hikhik iqa lama sangat dah tak tulis pape kat cni. cuba la korang tengok posting iqa abawah ni. dah terang lagi naya iqa menyatakana yang iqa punya laptop@my Mr.ET ni rosak..sedi sangat tak dapat online. now Mr.Et pun dah sihat seperti sediakala.hehe.



on 13th November 2009 iqa holiday dengan ikhwan and family dia ke Pulau Langkawi. besh tenang sangat. banyak sangat tempat yang we all pergi antaranya :
1. cabel car
2. tanjung rhu
3. kilim geoforest(mangroove)

kitorang stay kat pantai chenang.malam2 kat c2 besh la. macam dekat batu feringhi jugaklah.iqa beli topi.tapi ikhwan yang bayarkan.erti kata lainnya ikhwan la yang belikan.seronok samapi tak dapat nak digambarkan.

paling besh time kat langkawi adalah time makan. kedai paling besh "hole in the wall" kat magroove kilim geoforest and "wan thai" kat pekan kuah. sedap sangat2..asik makan seafood je hehe..nak tengok banyak lg gambar tgk kat facebook iqa kt album InI


truly ;






You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google