#Bentoiqawan : 3 & 4 Januari 2017

Wednesday, January 04, 2017

1 of azam bonda is nak bawak bekal @ bento this year. hope bonda gigih. hari ni dah masuk dua hari istiqamahnya. but still baru lah. sebelum ni kadang bawak-kadang tak bawak.but now nak usaha untuk jadi istiqamah. walid pun kalau die bertolak dari ipoh bonda bekalkan breakfast. this is 1 of the method untuk berjimat dan untuk elakkan makanan luar. plus dianggarkan by next year kitorang dah kene potong gaji untuk loan perumahan. bab rumah ni nantilah bonda cerita..

untuk 1st working day for 2017:
breakfast : Egg Sandwich
Lunch : Spagehtti Aglio Olio (ter over size portion)

untuk 4 January 2017
Breakfast : Green Tea and Mint(petik sendiri okey) + Peanut Butter Bread
Lunch : Nasi + Ikan Bakar + Sayur Bayam Tumis
Snacking : Kuih bekalan kasih sayang dari nenda hehe

okeyh nanti bonda share lagi ye...

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google