IQA.IKHWAN 3RD ANNIVERSARY : #2 BAYVIEW HOTEL BATU FERINGGHI

Wednesday, July 13, 2016

iqa nak sambung balik cerita lama yang hampir basi masam tapi aap de hal kan. iqa nak simpan dalam ni sebagai kenangan. nak sharing cerita sambungan dari cerita Anniversary kami. hereis #Part1 so sekarang iqa sambung.

after sampai check in semua dan bagi aadim tidur rehat, ktorang turun ke pool. banyak pilihan pool dekat sini tapi ampun maaf lupa nak ambik gambar as ususal lah kan. dah nama pun atiqah Mutaza. memang lupa sesaja kan. ade kids pool tapinya macam tak best. so kitorang decide untuk mandi area jakuzi. air pun suam suam selesa lah untuk aadim.


 my boolat yang excited nau nau bila dapat mandi pool.
both memang die punya pelampung. hyelah rindu nak bawak aadim pergi swim. ade 1 pelampung lagi tak pakai ni aadim. swim trainer . tak pe nanti kita pegi swim ye sayang.





kebetulan time datang sini en.shah (officemate ikhwan) pun datang check in sini. so havoc la time mandi pool mandi ramai-ramai2.

aadim pun ade la geng nk mandi samakan.





owh anak syoknya awak bersantai ye..
amboii aadim pandang ape tu??? (kening bonda naik atas)


ha nak share korang kalau nak turun pool ni wajib pakai swimming attire ye.. sbb tulah iqa duk tepi je sbb iqa bawak swimming pants je. baju die tak bawak huhuhu..ok lepas ni kita sambung story candle light dinner ye



You Might Also Like

1 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google