7months.. Alhamdulilllah

Friday, May 22, 2015

alhamdulillah iqa dah genap 28minggu sekarang.. rabu lepas iqa check up.. alhamdulillah semuanya baik2.. cuma yang tak baiknya iqa naik 4kg dalam masa sebulan!!!! sekarang berat dah 66kg.. mak aih berat weiii.. sekarang doc dah suruh control makan.. sedangkan baru masuk 7 bulan ni lah iqa baru lah ade rasa teringin nak makan macam2..sebelum ni mana ade..tapi sebelum ni pun asik naik 3kg sebulan.. dilema sangat okeyhh..

p/s : abaikan muka jongos and tangan yang terangkat luas
owh shes not my doc ye.. die sonographer

baby semua sihat..cume baby breech..doctor bagi sebulan sampai 32weeks untuk baby turn..actually memang blh je tunggu sampai 35/36weeks cume doc kata kalau dapat turn b4 32w lagi bagus. sebab baby masihbanyak ruang untuk turn dalam tempoh ni. itu aje. jika lepas 32w ruang makin sempit sebab baby dah besar kan.. baby no berat 1.2kg.alhamdulillah normal weight for 28w baby.. actually baby dh 28w 4days time ni.doakan baby iqa turun bawah ye kawan2

rabu tu jugak kene jab kancing gigi. doc sendiri yang jab. ok je xsait pun.. mgkin sebab baru 1st dose kot. cume until airni terasa bengkak jugak la tang lengan ni ha..

start sekarang iqa kene datang klinik 2minggu sekali.. so next checkup 3/6/2015.. see u next 2weeks lil junior..

kalau korang ade tips or doa yang boleh diusahakan untuk baby turun bawah mohon la share ye..

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google