Bila Dia Naik Jerawat

Wednesday, March 11, 2015

sejak masuk bulan 3 ni memang jadual outstation tersusun rapat menanti iqa untuk jalan tugas dengan baby sorang ni. actually happy sebab kemana je iqa pergi baby ade bersama iqa. so tak risau die tinggal ke ape. tapi hakikatnya ade 4bulan lebih je lagi dalam keadaan macam ni. nanti dah bersalin dah abis cuti pantang terpaksa jugak lah tinggalkan dia. takmampu lagi nak jadi housewife buat masa. kalau di masa hadapan ada rezeki insyaallah itu sesuatu yang sangat diidamkan. yelah housewife yang ada bisnes sendiri kan.

sekarang iqa msauk 18minggu. sejak last week perasan muka husband naik jerawat tak macam selalu. sebab selalu nya kulit dia paling licin. and jenis bukan stock kluar jerawat dan jnis yang memang tak kan picit jerawat kat muka tu ha. 



siap whatssapp gambar muka jerawat pagi tadi hahaha.. dalam gambar tak nampak banyak tapi hakikatnya banyak la jugak naik jerawat halus2. selama ni pun kalau naik jerawat die besar jugak halus2 die tak pernah..iqa emmang jenis jerawat halus macam ni tapi prgnant ni tak de la plak.

"tak pernah-pernah seumur hidup bie naik jerawat banyak macam ni "
hahaha lawak pun ada kesian pun ada..heeh orang tak biasa kene jerawat kan

iqa naik ruam belakang badan je tapi x teruk mungkin sebab musim panas aritu je. gatal2 pun dah xde. agaknya ni baby tarik seri walid die agaknya hehehe. anak walid sungguh la awak ni baby...

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google