Permulaan Febuari..

Monday, February 02, 2015

memang agaknya konsep iqa sekarang update sebulan sekali je kot kan.. tak kisahlah kan.. pembukaan tahun baru iqa xseindah yang diharapkan.. Allah datangkan ujian dalam keadaan tengah lemah..tapi Allah mahu aku kuat sebenarnya.. kenangan yang paling pahit dalam hidup aku buat masa ni.. xpelah let it go..even theres a time aku still menanges..

dah la close jelah story january. life must go on rite. so 1st day of February aku agak amazing. x la havoc tapi cukup untuk buat aku bahagia tersenyum. spend my day dengan Hubster of course n my lil boolat naufal..

  Hai semua saya Naufal

Naufal ni anak member baik ktorang.. anak ecah dan syam. tapi sayang macam anak sendiri.

ecah tudung hijau yang tengah dukung naufal. 
ni time aqiqah Ali. anak buah ecah.aku n ikhwan memang selalu je menempek kenduri rumah diorang ni hehehe. satu family ecah pn taw kitorang ni parent angkat naufal.

us with naufal
he call us BONDA n WALID
so bile baby keluar nanti korang taw dah la kan apa baby ktorg akan panggil kt parent die ni kan
ampun gambar blur. tangan ecah tengah shaking kot time ambik ni hehehe

muka naufal redha je bile ajak selfie.. layan jelah ye mak pak angakt kamu yg kaki selfie ni

kasi can la kami nak selfie berdua..
mesti ramai rindu ktorg kan (kalau nk muntah gi toilet cepat2 ye hehe)

petangnya kitorang ingat nak pekena ais kepal. last2 tutp. hancur hati ibu mengidam ni ha u olsss.. last2 pergi ipoh Parade. ecah nak g farmasi nak beli ubat naufal..actualy naufal selsema sejak sabtu ..tu yg die kurang ceria sikit tu.

ikhwan la orang paling excited. nak tolak stroller bukak stroller. beli kan rompers untuk naufal. n he learn how bersihkan poop naufal hehe.. n cara nak bawak stroller dekat escalator..

"hehe nanti baby dah selamat dilahirkan sihat sempurna bie teruskan lah jasa abaik membasuh poop baby ye..hehe bg cinta rehat hehehehe.."

look naufal..muke muncung je.. and asik menguap. sekali sekali je nak sembang senyum. tapi aku puas dalam keadaan sakit die nak gak bersembang. tapi sepanjang kat mall die diam je..redha je kene bawak jalan duk dalam stroller tak mintak dukung langsung pun. tido pun bahagia je dalam tu. ikutkan ni bukan stroller die.pinjam abg ecah punya tapi die no hal je.

"so hubbie nanti train our baby macam naufal ye. maka marilah survey stroller laju2 heehe"
but aku tak sanggup tengok die monyok tak selesa bile batuk. aku yang bukan mak die pun rasa nak nanges. nanti kalau baby sakit aku tak taw lah aku macam mana..silap2 baby relax aku yg over menanges. hehehe

disebabkan naufal tak sihat, n parent syam nk datng ipoh so kitorang drop ecah and syam balik.ikutkan nak gi secret Recipe aku nak makan chicken Cornish tapi tak de rezeki dh abis. so nak g tempat lain tapi drop diorang dulu. dan tiba2 dalam niat nak makan chicken cornish trus selera nak subway la plak. hehe selera mamang macam monsun tukar ikut suka hati

BMT for hubs.. Roasted Chicken for me.

habis gak la aku makan.hampir habis. sebab memang kelaparan.. memang cepat lapar sekarang.. lepas tu bile lapar tahap tak leh nak menyempat..


semalam happy sebba ok badan pun tak weak sangat. hope esok cuti pun aku ok je... bila badan ok dapat lah makan best2 eheheheheheheheheh


bubye duluuuuu

You Might Also Like

6 komen

  1. Kak iqa pregnant keee? Omg tahniahhhh !!

    ReplyDelete
  2. @cik hanny^^ alhamdulillah dik..dh 3bulan dah hehehe.. tq hanny

    ReplyDelete
  3. tahniah...:-)

    jemput join my 1st giveaway http://myhoneyy.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Finally kak! hani tumpang happy :)

    ReplyDelete
  5. @cik hanny^^ alhamdulillah tq so much hani.. doakan akk n baby selamat semuanya n panjang umur ye

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google