16 weeks - Your 1st Movement

Friday, February 27, 2015




24 Febuari 2015, for the 1st time bonda felt your movement.
bonda tengah jadi Emcee for event time tu, suddenly crampt dr ats perut sampai ke pinggang bahagian belakang badan.
nasib time tu dah sampai penamat.
so terus duduk and 1 of my friends tolong massage sikit sebab dah cramp sangat
so after that i try to be relax and suddenly kt tummy belah kiri ade mcm something pelik
movement yang bonda tak pernah rasa sebelum ni.
kalau kata angin lain kot sebab mana pernah sampai rse berombak. ni rasa berombak 2 times
so sah lah you 1st movement yang bonda rasa.. Alhamdulillah dah active anak bonda

2nd time on 26th senja sebelum solat maghrib.
kan entry elpas bonda cerita bile scan u tengah garu kepala kan.
so bonda rindu sangat dengan telatah comel u tu taw
sampai bonda peluk perut sebab rindu sangat nak tengok u punya telatah
and suddenly u move lagi tapi 1 time je hahah bestnyaaaaaaaaa
tapi walid jeles die suh u gelak tapi u xbuat heheeh
nanti gerak untuk walid plak ye sayang sian walid dah angau nak rasa your movement hehe

maybe 25th xrasa gerak baby sebab bonda tak focus kot.
yelah baru 16weeks actually u move quite early memang cepat dari normal 1st child
menang segalanya tentang baby semuanya cepat
start dari dapt taw pregnantkan baby pun semuanya pun cepat. alhamdulillah
my active baby
cume bonda minta bile nak keluar melihat dunia biar lah bila cukup masa ye sayang
jangan keluar awal or cepat hehe tak sesuai wahai sayang ku..

Bonda Walid Love U


p/s: semua ini hanya ntuk kenangan buat baby..nauzubillahhiminzalik tiada rasa riak hanya demi kenangan tanda kasih bonda untuk bonda ceritakan buat mu sayang. bonda tak selalu ada bersama kamu dan tidak taw sampai bla bonda dapat bersama kamu wahai permata hati. jadi dari sini bonda cube luah rasa bahagia betapa bonda dan walid sayangkan kamu..bacalah bila kamu sudah mula pandai mengerti ataw bila kamu rindukan kami bikla kami telah tiada..

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google