16 weeks - Awak Garu Kepala

Thursday, February 26, 2015

alhamdulillah semalam Allah bagi peluang lagi buat kami bertemu kamu wahai sayangku..

16minggu patutnya xde sebarang scan.
tapi akibat komplikasi bonda yang sering diserang gastrik doc scan jugak kejap
bile scan tengok-tengok awak tengah garu kepala
hahaha lawak rasanya sayang..

waktu 12minggu awak duk lambai kat bonda and walid
16 minggu awak garu kepala.
awak comel sangat sayang
terlalu indah di mata kami
terlalu miracle di jiwa kami..
syukur alhamdulillah awak sihat walafiat even dalam keadaan bonda sentiasa letih dan gastrik

nurse bagi bonda sample pampers Huggies and Nappy rash punya cream
bila tengok pampers tu feelingmak-mak sangat.
kecik je pampers awak tu
nak nanges pun ada tak sangka kami dh akn beli pampers tak lama lagi...

i gained 2KG after lose 1KG huhu.. so basically naik 1 Kg la dr berat asal be4 pregnant hehehe

tapi idaklah nak beli huggies kot.. petpet or drypers ok jelah ye sayang

we love u sayang...

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google