Rezeki Ramadhan 1435

Friday, August 08, 2014

selamat hari raya.. even dah masuk 12 Syawal baru iqa nak wish tapi okelah ekh. biasalah budget bz kan tu yang kengkadang je update blog. aish mood blogging baru nak sampai dan2 lappy buat hal. memang sah2 kene format ni ha kak jah oi.. 

iqa sekarang dah kerja. yes im not a houswife anymore.. iqa dah kerja.. kat mana di mana tak yanh la cita ekh.. tapi bial nanti iqa duk share aktiviti iqa time kerja sure-sure lama-lama nanti korang boleh agak. yang pasti memang dapat bidang yang iqa study time diploma dulu la.. Alhamdulillah.. iqa start kerja 16 Julai yg lepa. haah u olllss time ramadhan.. rezeki ramadhan. dapt short notice je pun.. sebab selama ni sebagai simpanan je..

nak jadi cite puasa lepas iqa ambik tempahan untuk cookies. memang marathon la iqa siapkan semua tempahan.. sampai demam-demam marathon baking.. memang serius kelam gak la nak siapkan semua tu.. rezeki Allah

yang bestnya iqa dapat posting dalam bahagian yang memang iqa suka. tapi bahagian ini memang banyak berjalan la.. banyak outstation n 1 more banyak makan!!!! adoi memang boleh berkembangggggg dengan pesat badan ni kalau tak jaga.. tapi bile buat outstation kadang-kadang rasa macam gi melancong free hahah..

cumanya bile balik memang tersadai keletihan la.. yelah x biasa lagikan.. harap2 cepat la badan ni manage untuk stabilkan keadaan. n now pkul 9 pun dah ngantokkkk

ni time melawat area Kg. Gajah.. lawa rumah ni tapi time tu fon kiok.. ni pn mintak tlg member snap kan.. xpelah nanti i olls story pasal rumah ni..sesuai untuk yang nak melacong untuk tinggal kt homestay ni... macam tinggal kat area kampung..

ok la senah kak jah nk meroloh (tido) dulu.. daaaaaa

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google