Cookies Lidah Kucing

Friday, October 11, 2013

hyeee.. ha ni nak raya ni kan kan.. iqa nak share sikit tentang cookies yang iqa baru je order and baru je sampai hari ni.. Cookies Lidah Kucing.. sila jangan bayangkan lidah kucing yang asal ye..sila jangan sama sekali hahahaha...

ha comel kan color dia.

die rasa ala2 almond sookies pun ade..and actually die nipis je. just nice la
selama ni teringin sgt2 nak buat sendiri tapi tak jumpe acuan die.. 

ok iqa beli cookies ni di instagram
@sugarscha

RM25 postage RM6

so boleh la daptkan kat sana ye

You Might Also Like

3 komen

  1. Yummy !! tengok warna warninya menunjukkan betapa sedapnya.. first time dengar..

    ReplyDelete
  2. dah la nampak macam sedap, comel pulak berwarna warni..


    recent post : Makan Yogurt Dengan Buah Segar

    ReplyDelete
  3. Salam syg dri saya , Aya . .
    InsyaAllah Aya order jugak nnti . . Hehe
    Lau tk keberatan , silalah follow blog Aya balik . . Dan tinggalkan link untk followers Aya follow :)
    http://nabilatulnadiah.blogspot.com

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google