Paket purple jejari

Tuesday, May 21, 2013

Kisah ini telah berlaku beberapa minggu lepas..tapi gediks nak tulis jugak..kalau rasa gedik tak yah bce.. (Perghhh sumpah macam belagak huhu).. Bkn ape takut korang termuntah plak nanti huhu.. Klu muntah tak tanggung ye huhu..


Mood swing lepas kawen makan pun tak tentu hala..mood selera makan pun berterabur.. And dat time im craving for something sweet..

Me : im craving for something sweets..
Hubby : pergi tengok dalam freezer ada something dalam tu
Me : dalam freezer ada ikan and ayam jelah..
Hubby : pergi la tengok dulu..

Maka gigihkan diri pergi kat freezer (macam jauh sangat je freezer kannn).. Maka terlihat lah paket purple jejari ini..yeayhhhh


Maka hati manyak sukaaaaaa hahahaha.. U are so sweet la boyfrienddd hehe


P/s : entry gedik santai ni untuk koleksi tatapan generasi mendatang yang akan datang... Heheh

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google