Dah plak raja Farah pun dah terjebak..apa sudah jadik

Wednesday, May 22, 2013

Haaa semalam iqa pos pasal sean kingston yang dah kurus.. Ha hari ni cuba baca ni plak..


                       

Haaaa kannnn... Raja Farah plak u ollss...  Herbalife ni dah macam filem hot the panas semua orang sekarang suk kecoh lose weight dengan herbalife..dengan artis pun mak ai makin ramai dalam herbalife..yang consume herbalife tu memang ramai..yang jadi soach pun ramai di kalangan artis.. Meletoppppp...

Korang ape tunggu lagi cepat la contact 
Iqa : 0124006914  /  ikhwan : 0175204710  

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google