Checklist Hantaran - cincin oh cincin

Wednesday, January 02, 2013

proudly announce that im getting married in 43 days.. yeah 43days to go.. countdown sebelah ni sure lewat2 beberapa ja.. jam overseass ok hahah..ya im getting married in febuari insyaallah..tapi frankly speakng banyak lagi tak setel.. ari ni just nak update sikit tentang hantaran checklist for my own review..


To Her

1.Tepak Sirih 

2.Mas kahwin + Gelang Tangan + Cincin 
          * Gelang tangan - still survey 
          * cincin - DONE cuma still tengah setting up lagi 

3. Al-quran - DONE spinsored by Ikhwan's Ibu from Mekah
   
4. Telekung dan Sejadah - DONE alhamdulillah sponsored by ikhwan's aunty

5. Handbag - Not Yet also Sponsored by Ikhwan's aunty

6. Perfume - DONE

7. Jam - DONE


To Him

1. Tepak sirih 

2. Tafsir Al-Quran - DONE awal tahun dh beli dah hahahahah

3. Cincin - Belummmmmmm ni yang buat aku gilerrr ni

4. Sejadah - Not Yet

5. Perfume - DONE

6. Attire - DONE
 
7. Jam - DONE
 
8. Wallet and Belt - DONE  

9. Gadget -  On De way 

from me to him, iqa gunakan khidmat Zaha untuk setel up my hantaran.. tengah bulan ni iqa anta lah.. memang dengan almost banyak gak lah iqa suh diorang pakej kan sekali.. ramai yang tanya kenapa kali ni hantaran tak buat sendiri sebab ramai mungkin suka dengan hantaran time iqa bertunang yang iqa buat sendiri tu.. tapi guys not for my wedding iqa surrender.. takut iqa terlalu penat.. lagipun i donno how to handle fresh flower hantaran..

untuk cincin ikhwan memang tengah survey lagi..sebab asyik tak suke..iqa n ikhwan decide go for sterling silver or silver.. dah pegi Tiffany tapi tak puas hati.. ingat lepas ni nak try kat Anggu Klasik.. suasa memang kami tak yakin sebab adanya kandungan emas disitu.. so kawan2 yang ada idea utk cincin streling silver sudi2 lah share dengan iqa ...tq guys...

 List to do today 2 jan 2013
1. Baju nikah ikhwan - hahaha aku beli sorg2 je time bj sdiri ari tu tak beli utk dia..menging kejap hahah
2. Kain ela untuk opah
  3. Cari sejadah ikhwan
4. bunga doorgift

You Might Also Like

2 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google