Saya sambut birthday 2kali setahun

Thursday, November 15, 2012



salam maal hijrah buat semua blogger..semoga tahun baru 1433H ni membawa suatu yang lain yang lebih bermanfaat dan diberkati oleh Allah.. tapi suatu perubahan itu tidak akan berlaku tanpa usaha dari diri sendiri

..should be iqa update bnda ni semalam.. yes every year iqa akan sambut 2x birthday its on 12 Ogos and 29 Zulhijjah... jarangkan orang sambut bday die dalam islam.. but i use to do thatsince i was a kid..sebab kebetulan time buat surat beranak dulu, my aunty yang kerja Jabatan Pendaftaran yang buatkan so die siap2 tulis kat my surat beranak tarikh dalam islam. alhamdulillah so iqa ade chance nak sambut 2x hahaha..lagipun senang je nak ingat..sehari sebelum Awal Muharam...

actually iqa lagi selesa dengan bday iqa 29zulhijjah ni..iqa rsa lebih tenang..and setiap kali tarikh ni iqa sentiasa rasa happy..but not on 12august..i always feel not ok..and selalunya demam..so i prefer my bday in bulan hijrah..its much more better for me..like usual mak and ikhwan akan wish my bday..haha xde ape sangat pun..  but i love to celebrate dis special day...

dis is what i got fir my bday.
mom - thanx for the handbag
ikhwan thanx for the cakessss and tudung..haha die kata ni bulan islam jadi hadiah islamic sikit..sumpah sengallll


neway alhamdulillah syukur atasa segala nikmatNya

You Might Also Like

1 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google