mill school #1-Herbalife kasi hotel 5star freeeeee

Thursday, July 26, 2012

hye kawan2..hehe dh macam rancangan kanak2 punye intro la wei hahaha..holaweii...macam mana ramadhan kalian semua.. dah berapa ayat al quran kalian baca..eh tak perlu la jwab.. iqa cube berpesan2 untuk diri iqa sendiri..harap semuanya tgh on track..insyaallah..korang buka mcm mne best tak.. iqa of course la mula dengan shake herbalife kn..hehehe

haa mesti ramai je follower yang dah taw iqa ni coach herbalife kan2..nak share sikit ni..baru2 ni iqa dapat reward dari herbalife..iqa dapat tajaan sepenuhnya untuk training dan juga penginapa di Hotel Istana Kuala Lumpur.. hotel 5star tu babe.. yesza fully sponsored..wah tetibe rasa macam retis la plak kan main sponsor2 gitu..ha ko ado?hehehe..klu bukan allah beri rezeki melalui herbalife entah sape la plak yg nak main sponsor2 dengan iqa yg memang sah la bukan artis kn..blogger top pun tidak..cume blogger di tepi gantang je..ohooiii dh melalut ni hahah

Millionaire Team School Herbalife
18-19 Julai 2012

our Doctors and scientist
so this is not my family punye resipi turun menurun ok..so kenapa was2 dengan herbalife lg?

sape yg follower tegar (ade ke?sungguh perasan aku ni hahah) mesti taw sape sebelah tu..ecah.
both of us single lg..so mule dh pening nk buat ape kt bilik sbb each of us qualified 1 room.so iqa sorg2 but nasik kak qayyah teman tdo yehaaa..ajak mak iqa tapi mak takleh cuti huhuhu

ni aksi isi masa terluang hahah



dah start dh hahahah sian ikhwan kene melayan..hahaha




ni memang favorite place aku..toilet die mmg superb best!!!!! rse mcm bilik mandi princess2 gitu uollss

 ha ini kisah bilik ye...ha tunggu next story malam karang pasal dinner plak ekh




You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google