My Healthy Buddyz

Thursday, July 26, 2012

alhamdulillah..dah masuk ramadhan ke6..macam tadarus kalian semua..dan macam mana pule hubungan kalian dengan makhluk Allah yang lain..harap semuanya berjalan lancar seperti yang dirancangkn ye.. siapa kat sini pernah dengar pasal nutricy club? usually orang herbalife memang tau la kan ape tu nutricy club @ NC.. NC ni merupakan salah satu method untuk kita share tentang nutrisi dngan masyarakat sekeliling..selalin tu banyak sangat2 aktiviti yang dijalankan di NC..



23-1, 1st floor,
Jalan Dwitasik 2, Bandar Sri Permaisuri,
Cheras KL

iqa : 017 5204 709
ikhwan : 017 5204 710
alhamdulillah atas berkat usaha Abg Deen and Kak Ana, sekarang kite dah ade NC Healthy Buddyz (HB).. Healthy buddyz ni dimiliki oleh abg deen and kak ana. iqa n ikhwan serta beberapa lagi orang coach merupakan operator yang bergerak sama2 dalam menyebarkan nutrisi herbalife.. cop kami bukan pekerja abg deen ye..die tak bayar kami gaji pun okey..so sila jangan lah salah faham sebab herbalife tak de konsep bos dan pekerja.. your business is your business not your upline or downline busines..1 team 1 dream..hehe..

healthy buddys yang bertempat di Bandar Sri Permaisuri KL ini, telah pun beroperasi lebih kurang 2minggu. ha nak datang healthy buddyz ni bukanlah macam korang datang restaurant.. its all by invitation.. kalau nak datang call/sms  iqa or ikhwan k.and korang akan dapat FREE 1st MEAL SHAKE!!! contact kami utk dapat FREE SHAKE!!!

1st customer healthy Buddyz

dan sekarang makin Ramai di Healthy Buddyz!!! yeah!!!

insyaallah this healthy duddyz will be the right path to share and to spread the nutrition to every 1 insyaallah


You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google