Pakai Apa Yang Elok Ni?

Thursday, May 10, 2012

iqa tengah serabutttttt..dah lah hati berat je rasa nak balik..lepas tu baru teringat untuk party extravaganza iqa tak pilih nak pakai baju ape lagi la korang.. tema dia GAYA CITARASA ASIA


ok aku xde idea sbb nya..lepas training mcm tak de time je nak tukar huhuhu..dah la ade orang dari india la indon la, semualah merat2 asia..adoi pening2..pakai baju kurung jelah..maacam nak pakai bajutunang je tapi jenuh lah plak kan...


baju yang iqa pakai mestilah menggambarkan tentang negara kita negara malaysia kan..tinggal 5 hari ni..ni international event plak tu huaaaaaa

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google