i lost my memory

Tuesday, December 13, 2011

bismillah.

2minggu ni aku kne face 10 test akibat daripada aku yang absent klas selamat 2minggu.. ari ni pagi td baru lps satu test.. food and human nutritous..soalan die senang je..its a fact only..but kelemahan aku aku tak mampu nak ingat all de definition segala bagai..ya allah malu and rendah dirinya aku depan lecturer td sebab tak mampu nak ingat meaning tu semua..sumpah aku malu sangat..tak tau la nak mengdapa mcm mne lagi muka lecturer lepas ni..

sejak operation kali ke2 dlu aku rse mcm memory aku just a short term je..banyak benda senang giler lupe even baru 5minutes aku buat bnda tu but aku dh tak ingat..doctor told me dats was de effect of the bius bcoz aku fully bius ime kedua2 operation tersbut esp the 2nd dey all tpaksa tambah dose bius sbb bile doc try kejut aku aku rasa sangat2 sakit..n dey all tpaksa la tambah bius..

fine aku ingt die thing will not effect for long term but now dh berapa tahun pn still not ok yet..i try everytig utk kembalikan kekuatan memory..makan kismis almost hari2..i donnoe wat else should i do..aku stdy bagai giler but atlast aku tak ingt..aku malu kot dgn kwn2..org lain n lecturer assume aku tak study but the fact is tanya tunang aku..die tau mcm mana kalau aku stdy..aku selalu nanges time study sbb bile aku baca page sterusnya sure aku lupe page sblmnye even tu untuk kali ke3 aku repeat..

searching de best for me

petang ni ikhwan nk g farmasi tanya any suplement or ubat utk kuatkan memory..coz aku dh tak de cara lain lagi dh..or korang ade cara ke untuk bantu iqa?

You Might Also Like

3 komen

  1. Dik,rsnya utk org yg mcm u ni, u have to learn from somebody else.let say other person explain the subject to u.and one more thing,rather than read,do more exercises.gud luck!!

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...

    Hai, U. Thanks cos drop by my blog. U doa banyak2 ya. InsyALLAH semuanya akan ok. Igt, ALLAH SWT mguji kita dgn pelbagai ujian krn Dia tahu kita mampu hadapinya. :)

    ReplyDelete
  3. Khas buat PENCINTA HANDBAGS/FASHIONS!
    Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google