♥Aku nak header dari TaufiqNazli.com ♥

Wednesday, August 17, 2011


kali ni iqa nak join contest yang dianjurkan oleh Muhammad Taufiq” Aku nak header dari TaufiqNazli.com “

taufiq mintak senaraikan maklumat and semualah yang kite nak ade dekat header idaman kita tu..iqa juz nak simple2 je

1. tema mestilah pink macam blog iqa
2. ada gambar pertunangan iqa (iqa akn choose and kasi pd taufoq kalau iqa 10 blogger yg bertuah)
3. suke floral english classic theme
4. ade diamond sikit2 juz sweet for a bride-to-be blog
5. iqa nak header yang sesuai untuk Bride-To-Be 
6. Yang ni extra la..klu boleh ade anchor,or kapal ke, sebab tunang iqa kerja as a seafarer..
7. lupe plak, untuk NAMA blog and TAGLINE sama macam sekarang
My Other Half
My, Seafarer,
LIFE takes u to unexpected places, love brings you HOME

ok tu je iqa nak..hehehehe..

iqa dah jadi follower taufiq dh ni bukti die


and dh join OCTOVE
 and dh add taufiq jugak..

semua syarat rasanya iqa dh ikut hope iqa berpeluang lah untuk menang HEADER contest ni amin...

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google