♥Sihat Bersama Maggie♥

Friday, July 01, 2011

sekali sekala lunch makan Maggie cup dekat padang macam besh je kan hahaha.. memang tak de keje..hari ni xde mood sgt2 nak makan..akibat asik xde mood nak makan ni hampir 4kg iqa turun berat bdn ok..tapi perut iqa ni perut 2nd hand so xleh biarkn kosong so lastly iqa pilih nk makan maggie selepas penat en.tunang memjuk untuk makan lunch. semua benda yang iqa favourite semua die dah offer last2 maggie je iqa pilih hahaha...

so atleast iqa tak lah kene gastrik kan sebab dah makan.. so kira sihat la tu kan dari tak makan langsung ehehehe

 muka terlebih seronok dapat makan maggie.. wee~

 ikhwan : mee goreng indonesia
iqa : tomyam



ok dh abis nk story..tu je pun nak story hehehe

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google