♥Cara Untuk UNFOLLOW Blog Orang Giler♥

Friday, June 03, 2011

babe. badan iqa rasa lain macam sangat tak taw kenapa..may my body clock dah terabur sangat2 kot. yelah time tdo pn dah terabur.. susah sangat nak tdo sekarang ni..rasa mcm nak giler bile ssh tdo..gosh what happend to me rite now.ok enough talking boout me, its not a big matter aite

guys hari ni iqa nak ajar u all cara nk UNFOLLOW BLOG ORANG. pernah tak korang rasa korang nyesal gile follow blog orang. yeah aku sangat rasakannye skrg..like shit and i wont follow that blog again!!!! so stupid!!! ops sory..sile jangan bagi kanak2 baca post entry iqa yang kasar bahasanya ni..

senang je nak buat

korang nampak tak button MANAGE tu?
klik je kat situ

korang akn dapat page macam atas ni.
nampak tak ade button SETTING dekat setiap tepi nama blog2 tu.
klik SETTING (belah kanan tu) dekat nama blog yg korang pilih tu

den after tu korang akan dapat page ni.
yg ni iqa bagi contoh gune LUVSTER CRaft blog iqa
klik STOP FOLLOWING THIS SITE..

settle!!!

You Might Also Like

2 komen

  1. jangan unfollow blog jijah sudah la yer..hehe

    ReplyDelete
  2. huhuh..yunk xkan nye..blog awk besh!!!

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google