♥Sakinah boutique 1st Giveaway♥

Monday, May 16, 2011


assalamualai kum u all..sempena cuti sem 4bulan+++ ni iqa nak join giveaway dari SAKINAH BOUTIQUE. actually i noe her sis Kak Yat @ Mama Qiestina yang comel giler baby nye tu.iqa n kak yat ni satu kapal dalam group Geng Kapal.sajalah masuk kot2 ade rezeki bakal penganten ni kan hehehehe..nk shopping duit elek so mharapakan lah belas ihsan simati cik kinah ni manalah taw die sudi pilih iqa kn hehehehe

korang nak joiiiiiin ke? ni syarat2 die
Penyertaan terbuka kepada semua blogger...


okay syarat-syarat penyertaan :

1. Jadi follower sakinah boutique (nyatakan nama/ID follower)
2. Buat satu entry pasal giveaway ni bertajuk “Sakinah boutique 1st Giveaway
3. Tepek banner giveaway ini kat entry dan kat side bar...jangan lupa link back kat entry ni tau!
4.Tag 3 orang kawan untuk kasi meriah :)
5. Tinggalkan link entry kat bahagian comment entry ini dan lepas tu saya akan terjah belog korang pulak.
6.Undian pemenang akan dibuat oleh saya bersama puan CEO, mama qiestina.


So simpleee kan??
Tarikh tutup giveaway ni ialah pada 30 May 2011 jam 12 tengahari.

Apa hadiah specialnyaaa?

1st grand prize :
baju + aksesori cantik lagi vogi da vass tajaan sakinah boutique bernilai RM 50

2nd winner :
baju + aksesori cantik lagi cuns tajaan sakinah boutique bernilaiRM 30


maka disini dengan rajinnya dan tanpa segan dan silu iqa nak tag

 (die memang rajin join benda mcm ni)

You Might Also Like

5 komen

  1. tq so much for join :)

    btw ika, banner sidebar takdelaah.ke ai yg tak nampak? nanti letak eh dear..

    ReplyDelete
  2. muahaha..mmg rajin eh jijah join GA..oo nakal iqa yer..muahaha

    thanks tag!

    gudluck iqa juga ^^

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google