Mampu Ke beri Yang setimpal

Saturday, May 28, 2011

someone order door signage for her rooms. honestly a bit terkejut dgn dengan order ni..coz im new in dis craft kn. bru seminggu je kot. a bit tension now sebab takut tak dapat buat ape yang die nak.takut sangat. nk tunjuk design sah2 la aku tak reti nak lukis proper kan..selalu ikut feel je nak buat ape2 handmade sekalipn. plus de most worse thing taste aku ni a bit pelik sbb suke something simple but of course la semua org  tak macam tu..of course la dh beli mahal2 nak something yang betul2 cantik kan. 

dis girl suke tedy bear, nak warna merah n pink, die suke love. pintu warna cokelat dark...sure ni warna kayu ni kan..dalam bilik warna pink gelap..ape yg aku dapat bayangkan dis girl mgkin suke something gilish stuff..sbb die pun cakap die suke pink..so thats mean mesti aspect something cute rite and kne dengan jiwa die.. dat part yang aku takut.mungkin aku boleh buat but sesuai ke tak dengan die? aku dah mule takut.. sebab duit orang aku nak ambik tapi takut orang tak puas hati dengan ape yg diorg dapat. itulah benda paling aku takut dalam bisnes. orang bayar dalam keadaan tidak mendapat kepuasan dengan ape yang diorang dapatkan


klik sini untuk maklumat lanjut

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google