♥Harga Minyak Naik Lagi??♥

Wednesday, May 04, 2011


menurut sumber en.abg ben (dah encik pas tu ade abang plak tu huhuh..layan je) manyatakan yang minyak nak naek lagi.. untuk ron97.. sejauh mana kesahihannya kite tunggu dan dengar dan lihat..

tak effect iqa kot sebab yelah i tak mampu nak pakau 97 pakai 95 jerrrr.. yelah u all student mana mampu kot. jenuh la en.mutaza (my abah) nk cekau duit kalau anak die yg student ni pun tegedik2 nak pakai ron97 kn..

so ada info ape2 tak wahai blogger yg lain? sila share2 ye..

sharing is kongsi huaheee

♥atiqah mutaza


You Might Also Like

4 komen

  1. naik harga lagi? mak aih fengsan hehehee

    ReplyDelete
  2. kan huhuh yelah rakyat malaysia kn kaya tu yg leh naik harga sesukia hati diorg je kn huhuh

    ReplyDelete
  3. adehhhh lemah btol laaa... hurmmm..





    Maafkan Cik Bunga yerkk... !___!)

    Mintak diri dulu, isk²... :(

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google