♥8th May=She was 51 n Happy Mothers Day Bonda♥

Monday, May 09, 2011

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU PUAN NOORRIAH SHAARI
HAPPY BIRTHDAY TO YOU

HAPPY MOTHER'S DAY MAK!!!

8th may was a special day to our family..its was my mum birtday..yeah de same day of mother's day. almost every year her birthday sama dengan mothers day.. how lucky she is rite.. my mom sangat special.. tiap2 kali birthday beliau seluruh dunia akn celebrate. she's 51. tapi still look young.. ada ke orang kata iqa adik mak hohoho im her daughter ok..lagipun muke iqa photostat muke mak..

8th may..
everyone celebrate mothers day
but us Mutaza's family celebrate mothers day and our queen birthday
tanpa hari ni mungkin aku takkan wujud di alam ini
tanpa hari ni aku tak kan dapat kenal die 
tanpa hari ini aku tak kan dapat kenal erti kehidupan
tanpa hari ni siapalah aku di dunia


TO MY MUM
Terima kasih untuk segalanya. iqa xtaw nak express macam mana feeling ni..but thank u so much..iqa sekarang dah besar. mak seorang mother yang berjaya besarkan anak2 dengan cukup baik..tengok la we all adik n iqa "sihat" sangat hehehe..love u

1 happy family!!!

♥atiqah mutaza

You Might Also Like

2 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google