♥Soalan Hangat!!!♥

Monday, March 28, 2011

assalamualaikum semua..huhu sory la ye lama sangat tak update..iqa pergi family day my parent kat pankor but xde line plak kat c2..so for a short update sebab tgh pening so xde idea nk update so iqa jawab la soalan2 hangat dari girlfrens chenta hati kapal iqa miss farihin..2 tagged ok..diue bagi satu je iqa jwb dua2 hahaha


1) APAKAH STATUS ANDA?
saya tunang orang hehehehe
kami dah tunang hehehe

2) CERITAKAN TENTANG DIRI ANDA.

ehmmmm
anak sulung dari 2beradik
23 Y.O
asala ipoh perak
student food tech uitm shah alam
giler
loving
hehehehehehdan mcm2 ada hehehe

3) CERITAKAN TENTANG BLOG ANDA.
blog ini diterbitakan atas sebab iqa ni susahlah nk luahkan kasih sayang secara lisan kepada en.tunang tersayang..maka dengan itu melalui sinilah lebih senang nak menunjukkan rasa cinta kepada beliau.. blog ni jgk merupakan cre perhubungan untuk en.tunang sentiasa update tentang iqa setiap kali beliau belayar..

4) APA PENDAPAT ANDA TENTANG DUNIA BLOG?
simple je..iqa memang tak senang duduk kalau sehari tu x bukak blog..dis is my world..blog saya hak saya

5) NASIHAT KEPADA KAWAN-KAWAN YANG BARU NAK BUAT BLOG.
selamat datang ke dunia blogger.walaupun kita bebas nak tylis ape je tapi elakkan la tulis benda yang menyalahi undang2..dan kdg2 tak perlu la dibuka semua kesah hidup kita sehinggakan tiada lagi privacy sebab value kehidupan kita hanya kita yang taw..

6) NYATAKAN KEUNIKAN BLOG ANDA.
blog iqa simple aje.. cuma ramai suke datang cni sebab diorang kata layout iqa ni pink so comel..and lagu background pun besh..tu diorang cakap taw hehehehe bukan iqa ckp..
blog iqa pernah masuk dala majalah YEZZ! edisi february 2011. ini entrynya kami di yezz

7) SAMPAI BILA NAK MENULIS BLOG DAN IMPIAN ANDA DALAM DUNIA BLOG.
tengoklah sampai iqa mampu duduk ataw baring utk menaip dan biarkan jati menari2 di ats keyboard



2nd TAG

5 TARIKH PENTING :
7/1/1960 (abah birthday)
8/5/1960 (mom birthday)
11/8/1992 (adik birthday)
25/12/988 (en.tunang birthday)
24/7/2005 (anniversary)

5 PERKARA SAYA BUAT SEMALAM :
cari fon abah yang hilang
naik feri dari pangkor
ain sukaneka family ofis mak abah
tangkap gambar orang
dapat hadiah menang sukaneka hahaha

5 PERKARA BUAT SAYA GEMBIRA :
shopping
bila anta en.tunang belayar
sambut en.tunang balik belayar
bila tengok my parent senyum tengok my result
bila taw my parent sihat

5 PERKARA SEBAB JAWAB SOALAN :
sebab sangat appreciate rakan yang dah tagged iqa..so thats mean inn sentiasa ingat kan iqa..terharu sangat...tq dear

iqa tagged semua follower yeah!!!!

You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google