♥Lepas ni dah boleh kawin dah♥

Monday, March 14, 2011

assalamalaikum bie..bie im too tired today..tadi dekat kelas sampai tertido-tido tersengguk2 taw tak..time driving balik ke rumah i pening and sakit kepalan sebab tahan ngantuk seriusly i rasa penat sangat bie..weekend memang tak dapat merasa nak rehat..rasa macam nak tercabut urat pelikat ni..i dah makan banyak sangat kononnye i nak dapatkan energy balik but lastly i muntah sebab overload..weak giler rasa..

tomorrow class malam until 10pm than wednesday from mornink until 10pm jugak boleh giler macam ni..penat sangat!!!!!dah la rabu ni test ayooo ape pun tak baca lagi....

bie congrats dah dapat sijil kursus kahwin hahaha..so boleh la kawen dah lepas ni..oppss tak boleh lagi belum kerja tak boleh kawen hahaha..k lah bie i nak tdo..letih sangat2..
love ya...


You Might Also Like

6 komen

  1. awk..jage kesihatan tu elok..
    even bz cm ne pon..kesihatan harus jaga.. jgn pakse diri sgt tau!
    take care dear...

    ReplyDelete
  2. awk ni suke la tinggalkan comment sweet2..ni yg syg awk ketat2 ni..take care awkk

    ReplyDelete
  3. beshnya dah bleh kawin hehehe

    ReplyDelete
  4. jom kawen same2..hehe...
    psst...awk kawen bile ? jgn lupe jemput..:)

    ReplyDelete
  5. hehe jom2..ehm..tarikh keramat tu dh ade..tp xberani nk announce lagi..nnt kite jemput awk ye

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google