♥Atiqah Mutaza??Famous ke Dia?♥

Wednesday, March 09, 2011


sejak iqa terfamous setelah terkeluar nya kisah cinta iqa dan ikhwan di Majalah YEZZ! edisi February yang lepas makin ramai follower iqa sekarang ni.klik utk lihat entry tersebut.terutamanya dikalangan adik2 kita yang masih lagi bersekolah..terima kasih ye semua follower..iqa harap kisah cinta iqa dan ikhwan ini dapat dijadikan panduan and mungkin juga pengajaran buat follower semua..
ada yang bertanyakan macam mana iqa boleh termuncul kat majalah YEZZ! ni..antara yang bertanya adalah hehehe..adik kite ni

ni blog si cantik manis ni..try la jalan2 kat blog die... sweet je...

aida thanx sudi jalan2 kat blog akk ni..akk tak isis borang pun cume akak promote blog akak dekat YEZZ! Fanpage dekat facebook. than one the ouditor AChiek Sidek contact akk mintak izin nak buat review pasal blog akk..hehe thats all hehehehe..juz promote blog dekat fanpage je hehehe...

neway aida thanx sudi doakan akak cepat kawen..amin..
salam perkenalan aida


You Might Also Like

5 komen

  1. tu la da cakap! iqa ni famous! hehehe

    e..eh...lamanya tak borak2 gan iqa..asyik ilang jer iqa ni...hahahha
    xpe..jijah paham..iqa bz study kan..gudluck dear :)

    ReplyDelete
  2. eleh jijah tu lagi famous..berderet2 follower..iqa ni ape la sangat..huhu

    haah la jijah iqa bz stdy..sekarang terlalu banyak test and a'ment..huhu

    ReplyDelete
  3. Akak ni, malulah Aida. HAHHHAHA btw thnks akak and yg pasal doa tuh no big deal (:

    ReplyDelete
  4. HAHHAHA thnks akak. I reallyreally appreciated that (:

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google