♥Habuk vs Sawang♥

Tuesday, January 18, 2011



assalamualaikum.. haaachuuuuuuuummmmm!!!!! pergh berhabuk bersawang dah blog iqa ni lama sangat iqa tinggal..sory la iqa terpaksa..iqa busy sangat setelkan hal stdy iqa..now pun tengah struggle ni.. sebab orang lain first week dah masuk kelas..iqa 3rd week ni la baru nak masuk kelas so dah banyak miss dah..jenuh la kne tekan gear 5 nak racing kejar kelas yang dah jauh ke depan dah tu..wish me luck..

doakan iqa sihat ye...iqa tak sihat sikit..

tunggu next entry iqa cover semua cerita yang dah berlaku dalam 2 minggu lebih ni ye...


status : food engineering vs food science technology






You Might Also Like

4 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google