♥Favourite Hantaran♥

Thursday, December 23, 2010


ni merupakan salah satu hantaran iqa dari 31 hantaran..sure ramai terkezut biler dengar 31 hantaran kan...hehe..memang pun 31..kebanyakan nye orang kasi..iqa buat 6 bekas je..yang lain semua orang kasi..alhamdulillah rezeki..

bakul atas ni favourite iqa..iqa dah lama request kat mak since sekolah menengah lagi..sebab mak selalu kasi hantaran ni kat anak2 buah mak..its a pastry semua boleh makan termasuk lah bakulnye..buah2 dalam tu semua nye jem tart..sekarang orang dah tak buat design ada tangkai ni..selalunye yang tak de tangkai..tapi disebabkan iqa ounye pasal yang sangat la fussy ni and mengidam ni hahaha..mak mintak jugak kawan mak buatkan design ni..so here it is..terkabul jugak permintaan iqa..

sampai sekarang ibu ikhwan simpan bakul ni..buah nye dah habislah..bakul diesimpan elok2..and still cantik sampai sekarang even dah nak dekat 8bulan we all bertunang.. sebab ibu die kata bakul ni cantik..hehee kembang idung den hahaha..

tunggu next entry iqa cover story tentang semua hantaran ye..


You Might Also Like

11 komen

  1. masa sy tunang pon ada hantaran pastry nih. cantik n sedap kan?! haritu sy order dgn mak hanis zalikha, aunty nani.. :)

    ReplyDelete
  2. iqa tak pernah rasa pun...huhu sedihkan hhuhuhuhu..
    owh aunty hani pun reti buat ekh..hehe

    ReplyDelete
  3. zara..huhu sedap kot..iqa pun tak pernah rasa hehehe

    ReplyDelete
  4. oo-mm-gee!!!makanan ke tuh???
    first time tgk ingatkan bakul btul2..hehe~..over plaks..

    best gak kan kalo wt hantaran mcm nie:)hurmm...

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. hehehe...its a pastry dear..siap boleh makan lagi hehehe

    ReplyDelete
  7. wahhh sungguh menyelerakan!!! TAHNIAH IQA!

    ReplyDelete
  8. tu la..huhu tapi iqa tak dapat rasa hua!!!!!!thanx farah

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google