♥SAYA SUKA BLOG AWAK LA!♥

Thursday, November 25, 2010

iqa sure ramai yang kneal En.Ben Ashaari ni kan..beliau merupakan salah seorang bloger yang sangat aktif..sehari berapa banyak entry yang die post..memang banyak..iqa memang tak terikut la macam die..iqa solute tabik spring kat die...
now die ade buat segment SAYA SUKA BLOG AWAK LA!..senang je cara2 die..so iqa nak join la!!!!En.BEN iqa join ye

1. Fatin Liyana Asri http://honeykoyuki.blogspot.com/
Fatin Liyana Asri, atau nama panggilan beliau Fatin.seoarang pelajar medic di salah sebuah universiti di Indonesia..die orang malaysia ye rakan-rakan..kenapa iqa suke blog die? sebab die banyak sangat tips2 berfesyen. fesyen muslimah..orang nye cantik manis dan giler2..sangat suke tengok die..ibarat die memiliki pakej lengkap.pandai, cantik, pandai melawak dan macam-macam lagi..

2. Irene Nadia Marcello http://irinenadia.blogspot.com/
Nama panggilan beliau IRENE..si gadis comel yang kini masih lagi menuntut di salah sebuah universiti di malaysia ini cukup bijak berfesyen..pakaian dipakai nye masih lagi menutup aurat walaupun sentiasa mengikuti perkembangan fesyen terkini..sehingga beliau pernah menjadi cover untuk Majalah Dara..blog beliau jugak pernah keluar dalam salah sebuah surat khabar..kirenye cik adik comel ni memang seorang yang agak popular dikalangan blogger..ayu,sopan,manis...inilah kata-kata yang boleh describe tentang gadis comel ini..die juga salah seorang follower iqa..iqa terharu bile die sudi follow blog iqa yang tak seberapa ini..

3. Yat Ekram Qiestina http://huneyhubby.blogspot.com/
Yat adalah pemilik blogger,iqa panggil beliau kak yat. Ekhram, suami kak yat..dan Qiestina adalh baby comel beliau..kak yat iqa kenal melalui community Geng Kapal-Kita Semua Bersama di facebook..Geng kapal ni meruokan community di mana semua seafarer dan partner seafarer berkumpul berkongsi masalah dan pendapat..kak yat merupakan salah seorang otai la dikalangan kami semua..kak yat selalu je bagi nasihat kat iqa.kak yat menggunakan blog beliau sebagai salah satu cara untuk berkomunikasi dengan abg ekhram time abg ekhram belayar..yelah bila belayar bukan senang we all nak contact partner we all..so dengan cara blog kak yat sentiasa update perkembangan qiestina dan kak yat..so senang la bag ekhram nak taw perkembangan chenta hatinya kan..kak yat pun pernah masuk paper taw..wow glamour u all..

4. Edriana Hazelina http://www.edrienahazelina.com/
beliau ni juga seorang pertner kepada seafarer..ye kami sekapal..hehehe..seyoknye blog die ni sebab die share tips2 ataw tutorial tentang blog and adobe photoshop..baik nye hati die ni sebab sudi ajar bloger2 lain..iqa selalu je tanya die macam2 soalan..terima kasih sebab die sudi layan soalan2 iqa..

5. Ell Fazira http://ellfaziraazman.blogspot.com/
iqa panggil beliau sebagai Ell..seorang bride-to-be yang akan mendirikan rumah tangga pada disember ni..iqa pun b2b jugak tapi ehhmmm lama lagi nak naik pelamin huhuuhu..iqa suke tengok ell nye preparation..sangat2 seronok..die sangat particular and die taw apa die nak...dan minat we all dalam tema wedding banyak persamaan..iqa tak pernah terlepas untuk view setiap entry ell...


SAYA MENGETAHUI SEGMENT INI DARI BLOG EN.BEN ASHAARI sendiri..sebab iqa sellau view blog anda..silent reader aje..malu nak komen hehehe

You Might Also Like

9 komen

  1. waaaaaaaaaaaaaaaaaah terharunya akak kamu senaraikan akak punye belog yang tah hapa hapa ni kat belog ben ashari yg pemes tu:P

    btw thanks iqa, we luv u beri2 strong lah.take care eh.

    ReplyDelete
  2. thx iqa..so shweeeet..sgt manis ok;)
    *terharu*

    ReplyDelete
  3. jom singah blog saya...saya jemput awak ni...saya dh join dh sama mcam awak.

    ReplyDelete
  4. salam...jalan2 singgah kt cni dari blog BA...selamat berblogging..salam perknalan..4low blog neyh jugk ^^,

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah dan salam kenal,

    jom jengah blog akak juga...menambah kenalan di alam maya...

    http://nurazzah8.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    ReplyDelete
  6. ell : its come from my heart dear..sgt suke ur enggagement..xsbr tunggu ur wed

    matika huda azzah..terima kasih sudi dtg blog iqa..iqa follow anda jugak ye

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google