♥why kenapa mengapa sebab apa entah kenapa♥

Sunday, October 24, 2010


salam semua..rindu la kat kamu semua..muahhhhh rindu sangat..siang tadi iqa baru je sampai dari melaka..semalam pukul 4 subuh bertolak dari ipoh.sebab pukul lapan pagi adik ade kene buat ape kebondo entah hal PTPTN ni lah..samapi dalam 8lebih am la..then dekat pukul 3 baru abih..memang hangeb la..den PTPTN adik plak bermasalah ayo memang hangen..tapi nasib la iqa jenis cool sikit..sebab parent iqa esp abah memang dah lama berasap..

iqa nak luahkan n share something boleh tak...

kenapa dia masih disini?
buka ke patutnye dia dah ada dilautan sana?
apa masalah sebenarnya?
cuba bagitaw apa sebabnya jd macam ni..
stress sangat la macam ni.!!!!!







You Might Also Like

0 komen

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google