♥Nikah Hunting Begin♥

Friday, October 22, 2010


yester on 21st oct 2010 a.k.a thursday we all start hunting for our nikah dress.. actually iqa memang dah fix tema nikah is Arabian..majlis bersanding baru Pu3 Gunung ledang..iqa n ikhwan pergi survey warna..sebab yelah ikhwan akan belayar so kne la survey awal semua bnda yang perlu dipadankan dengan dia kan. so we all survey w
oolen silk..kain die besh n tak terlalu ringan so cantik la kalau dibuat baju melayu..we all dh list kan mule beberapa warna yang ok la..

1.dark grey

2.green

3.turqouise
(betul ke iqa eja ni?)

4.yellow.

5.cream

try punye try ikhwan sudah jatuh hati pada dark grey.. kebetulan plak ekh iqa n ikhwan pakai color grey time pergi survey..hikhik mesti ramai tertanya2 kenapa iqa tak buat warna putih..sebab berkemungkinan besar belah ikhwan nak pakai putih..we all pergi wurvey kat euromoda ipoh..kalau pergi jackel mesti lagi berpinor mato den ramabang mato semuo bonda den nak..haha..

euromoda ipoh

khusyuk tulis nota haha..macam kat kelas aje
abaikan iqa yang suke terkangkang tu ye

ok iqa tak de mood nak tenyum ok

iqa sudah jatuh hati lah dekat Miss Chiffon..tak nak lah pakai Miss Lace dah..ok tak abang zaid?ok kan..hehehe suke nye..jom la kawen cepat..hahaha bukan gatal nak kawen ok tapi gatal nak pakai baju cantek2..hahaha sengal ko iqaaaa...

You Might Also Like

3 komen

  1. yeay sama!
    sy pon beli kain nikah kat euromoda ipoh..hehe..

    ReplyDelete
  2. wah.. dah nak kawen ye iqa.. mesti sronokkan menyervey brg2 nak kawen.. :D

    ReplyDelete
  3. didie.. u dh beli ke..dkt jackel shah alam banyak lagi choice dear

    ummu luqman..hehe lambat lagi kak..thn depan ujung tahun..haah kak nak survey barang la bnda paling syok hahaha kdg2 naik pening

    ReplyDelete

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini

Love & Like

My Google